Очільник Coinbase: дії SEC можуть залишити США позаду інших країн

Генеральний директор криптовалютної біржі Coinbase Браян Армстронг вважає, що США ризикують відстати від фінансових систем інших країн через чинну політику Комісії з цінних паперів та бірж (SEC).

Сполучені Штати у порівнянні з Сінгапуром, Бразилією та Великою Британією “найбільше відстають” у сфері розробки законодавства для цифрових активів, на думку Армстронга.

Він наголосив на необхідності впровадження чітких правил та рекомендацій стосовно використання криптовалют, інакше “може стати гірше”.

Свою думку підприємець висловив на тлі розслідування діяльності біржі Coinbase з боку SEC. Американський регулятор підозрює компанію у порушенні законів стосовно цінних паперів. У фірмі заявили про готовність відстоювати свої інтереси.

“В певному сенсі ми навіть будемо раді звернутися до суду, якщо саме це сприятиме розробці норм регулювання для криптоіндустрії”, — зауважив Армстронг.

Раніше очільник SEC Гері Генслер заявив, що криптоактиви та інші нові технології входять до списку головних пріоритетів Комісії. Згодом регулятор попросив Конгрес збільшити бюджет відомства з $2,1 млрд до $2,4 млрд на 2024 фіскальний рік “для посилення нагляду за ринком цифрових активів”.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK