Чанпен Чжао назвав причину проблеми щодо виведення біткоїнів з Binance

Генеральний директор біткоїн-біржі Binance Чанпен Чжао окреслив занепокоєння криптоспільноти щодо перебоїв у виведенні цифрового золота з платформи як FUD.

“Вартість комісії у мережі коливається. Вона зросла у 18 разів за місяць”, — наголосив підприємець.

За його словами, збільшення ціни за “газ” та проблеми з транзакціями у мережі — ознаки бичачого ринку.

Деякі користувачі почали натякати на проблеми у Binance на тлі призупинення виведення активів у першій криптовалюті з біржі. За 12 годин команді двічі доводилося оголошувати про паузу: 7 травня та в ніч на 8 травня.

У компанії зазначили, що процес виведення коштів призупинений через перевантаження мережі. Крім того, на момент написання у мемпулі «зависли» понад 427 000 непідтверджених біткоїн-транзакцій.

“Представники платформи посилаються на перевантаження мережі одразу після того, як вони зняли $3,3 млрд у BTC. Їхнє твердження про перевантаження, ймовірно, брехня”, — написав WolfOfPoloniex.

Натомість у компанії звинувачення спростували:

“Нам відомо про те, що деякі дані демонструють масштабний відтік коштів з платформи. Цей “відтік” — переміщення біткоїнів між гарячими та холодними гаманцями через коригування адреси”.

Аналітики CryptoQuant підтвердили, що 7 травня представники платформи здійснили дві транзакції на суму 117 000 BTC та 40 000 BTC. Ці активи команда надіслала на новостворені криптогаманці.

Зрештою у Binance зазначили, що “скорегували” розмір зборів у мережі біткоїн для усунення проблем, а також почали роботу над впровадженням L2-рішення Lightning Network.

Нагадаємо, що середня вартість комісії за транзакцію у мережі біткоїн зросла до рекордних показників за два роки на тлі популярності токенів стандарту BRC-20 та «написів» (inscriptions) проєкту Ordinals.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version