Експерт спрогнозував лідерство Solana за кількістю dapps

Solana випередить Ethereum за кількістю споживчих децентралізованих додатків (dapps). Такий прогноз в інтерв’ю Cointelegraph дав співзасновник Colosseum і колишній керівник відділу зростання Solana Foundation Метті Тейлор.

“Solana продовжить випереджати Ethereum з точки зору продуктивності мережі для створення швидких і зручних Web3-додатків”, – заявив фахівець.

Згідно з Alchemy, наразі в блокчейні другої за капіталізацією криптовалюти налічується 1668 dapps проти 477 в екосистемі конкурента.

Згідно з Тейлором, протягом останніх трьох-чотирьох місяців Solana пережила критичний момент на кшталт Mt.Gox для біткоїна.

“Ведмежий ринок 2020 року став вирішальним моментом. Але мережа стала набагато сильнішою, ніж будь-коли. Розробників стає все більше”, – пояснив він.

Експерт назвав позитивним появу збоїв у блокчейні до переведення в нього коштів пенсійних фондів.

За даними DeFi Llama, TVL Ethereum становить $49,7 млрд – удесятеро більше, ніж у Solana ($3,97 млрд). За кількістю протоколів – різниця менш ніж удвічі (1002 проти 577).

Нагадаємо, 19 березня децентралізовані біржі на базі Solana захопили близько половини ринку в розрізі добового обсягу торгів.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK