Flagstar Bank викупив частину депозитів Signature Bank

Дочірня компанія New York Community Bancorp — Flagstar Bank — викупила депозити Signature Bank, які оцінюються у $38,4 млрд. 

З 20 березня 2023 року 40 філіалів Signature Bank запрацювали як відділення Flagstar. Згідно з повідомленням Федеральної корпорації зі страхування депозитів США (FDIC), клієнтські вкладення на суму до $250 000 будуть застраховані.

Однак депозити на суму ~$4 млрд, які пов’язані з цифровими активами, та ще низка кредитів вартістю $60 млрд залишаються під контролем представників FDIC.

«Ми повернемо криптовалютні депозити напряму клієнтам, чиї акаунти пов’язані з цифровим банкінгом», — йдеться у пресрелізі регулятора.

13 березня дружній до криптовалют Signature Bank перейшов під контроль FDIC, а керівництво усунули від управління. Інцидент стався на тлі колапсу ще двох американських банків Silvergate Bank та Silicon Valley Bank

Нагадаємо, за інформацією Reuters, влада США вимагала від потенційних покупців Signature відмовитися від криптоорієнтованого бізнесу. У FDIC цю інформацію спростували.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK