FT: Binance може розпочати роботу у Великій Британії на тлі тиску регуляторів США

Представник біткоїн-біржі Binance заявив, що через тиск на сферу цифрових активів з боку влади США компанії «дуже складно» вести бізнес у країні, тому вона може налагодити відносини із регуляторами Великої Британії.

Під час конференції Financial Times стратегічний директор платформи Патрік Хіллманн зазначив, що останні кілька років у Сполучених Штатах «заплутана ситуація» з наглядом за крипторинком.

Він згадав нещодавні дії Комісії з цінних паперів та бірж США (SEC), спрямовані на конкуруючу біржу Coinbase у зв’язку з потенційними порушеннями законів про цінні папери.

Хіллманн додав, що Binance зробить «все можливе», щоб розпочати офіційну діяльність у Великій Британії, але не підтвердив повторну подачу заявки на отримання ліцензії.

Раніше компанія вже стикалася з проблемами у Сполученому Королівстві. У липні 2021 року FCA заборонило британському підрозділу Binance здійснювати будь-яку регульовану діяльність без попереднього письмового схвалення.

«Я очікую, що в якийсь момент США захочуть розвернутися та наздогнати Європу, яка щойно прийняла MiCA. Це є величезним кроком уперед», — зазначив представник біржі.

Нагадаємо, ЗМІ повідомляли, що Мінʼюст США розслідує можливу причетність Binance до обходу санкцій проти РФ.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK