Gemini виділила $24 млн на розширення в Індії

Криптовалютна біржа Gemini інвестувала 2 мільярди рупій (~$24 мільйони) у розширення бізнесу в Індії.

Згідно з прес-релізом, кошти будуть спрямовані на розвиток центру розробки компанії в Гургаоні. З моменту запуску в травні штат Gemini Gurgaon розширився до більше ніж 70 співробітників. Вперше про плани фірми з розширення в Індії стало відомо в квітні.

Зараз триває активний набір програмістів, технічних менеджерів, а також юридичних і фінансових спеціалістів.

«Наші колеги, які базуються в Гургаоні, також будуть відповідати за основи платформи в області відповідності вимогам, обробки даних, безпеки та платежів, доповнюючи нашу команду із більше ніж 500 співробітників по всьому світу», — підкреслили представники торгової платформи.

Серед плюсів юрисдикції в Gemini виділили «надійну систему підтримки уряду, що дозволяє стартапам процвітати». Генеральний директор компанії по Азійсько-Тихоокеанському регіону Правжит Тівана назвав Індію «глобальним центром підприємництва і технологічного розвитку».

Очікується, що обсяги операцій біржі в країні займуть друге місце після США.

У березні стало відомо, що платформа намірене запустити орієнтовану на міжнародний ринок криптодеривативну платформу. За даними ЗМІ, Gemini, ймовірно, зареєструє новий сервіс за межами США.

Пізніше засновники біржі Тайлер і Кемерон Уїнклвосси заявили, що розглядають Великобританію як місце для другого головного офісу. За словами братів, таке рішення прийнято через «ворожий» регуляторний клімат в США.

У червні 2022 року Комісія по ф’ючерсній біржовій торгівлі США подала в суд на Gemini. У документах стверджувалося, що платформа вводила регулятора в оману стосовно ф’ючерсних контрактів на біткоін.

На початку 2023 року SEC також звинуватила біржу у неліцензованій торгівлі цінними паперами через сервіс Earn. Раніше компанія призупинила виплати за програмою через фінансові проблеми основного партнера — OTC-платформи Genesis Global Capital.

Нагадуємо, у межах розширення Gemini відкрила другий головний офіс у Дубліні (Ірландія ). Компанія вже отримала реєстрацію місцевого центрального банку.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK