Обсяг торгів форку Friend.tech на Solana наблизився до $1 млн

Накопичений обсяг угод в аналогу Web3-соцмережі Friend.tech у мережі Solana — Friendzy — за тиждень після запуску досяг $920 000. Про це пише Decrypt.

У результаті торговий оборот форку склав майже половину показника оригінального проєкту в L2-рішенні Base за аналогічний період.

Як і Friend.tech, Friendzy дає змогу токенізувати акаунти в Twitter, надаючи іншим користувачам можливість купувати та продавати ці активи, щоб приєднатися до приватних чатів.

Після запуску в серпні та пережитої надалі «клінічної смерті» Friend.Tech знову демонструє зростання активності. З початку вересня TVL у протоколі зріс у 7,6 раза — з $5,4 млн до $40,95 млн.

За словами представника Friendzy, їхній проєкт відрізняють від оригіналу додаткові функції й більш плавна цінова крива.

Раніше ForkLog повідомляв про збільшення в сотні разів активності на Post.Tech, аналогу Web3-соцмережі Friend.Tech в L2-мережі Arbitrum.

Нагадаємо, у серпні команда Friend.Tech попередила про можливі блокування за використання копій або наслідувачів застосунку. Публікація викликала бурхливу реакцію спільноти, тому через кілька годин пост видалили, а співзасновник проєкту під ніком Racer опублікував вибачення за «дурну заяву».

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK