SVB Financial Group подала заяву про банкрутство

SVB Financial Group, материнська компанія Silicon Valley Bank (SVB), подала заяву про неспроможність відповідно до Глави 11 Кодексу США про банкрутство.

Згідно з клопотанням, кошти венчурного підрозділу SVB Capital, брокер-дилера SVB Securities та командитних товариств не включені до процедури.

Організації продовжать працювати у звичайному режимі, тоді як SVB Financial Group вивчатиме стратегічні альтернативи для бізнесу.

У компанії підкреслили, що вона більше не пов’язана із Silicon Valley Bank та його підрозділом з управління капіталом SVB Private.

Правонаступник банку, Silicon Valley Bridge Bank, діє під юрисдикцією FDIC та не включений до заявки за Главою 11.

За оцінками SVB Group, її ліквідність становить $2,2 млрд. У складі майна, окрім частки у SVB Capital та SVB Securities, є й «інвестиційні рахунки в цінних паперах та інші активи», для яких вона також вивчає стратегічні варіанти.

Накопичений борг SVB Group становить ~$3,3 млрд у вигляді незабезпечених облігацій, які не мають права вимоги на майно SVB Capital або SVB Securities. SVB Group також володіє привілейованими акціями на $3,7 млрд.

Компанія має намір запровадити контрольований судом процес оцінки стратегічних альтернатив для SVB Capital, SVB Securities та інших своїх активів.

Раніше американські регулятори оголосили про закриття дружнього до криптоіндустрії Signature Bank.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK