У Binance назвали кількість проєктів, профінансованих в межах ініціативи IRI

До Industry Recovery Initiative (IRI), запущеної біржею Binance для «відновлення Web3-індустрії», долучилися 18 організацій. Про це ForkLog UA повідомили представники компанії.

Учасники ініціативи внесли до фонду IRI сукупно $1,1 млрд. На момент написання з нього профінансували 14 проектів, ще 57 проходять стадію due diligence.

Першою інвестицією в межах IRI стала південнокорейська біржа Gopax. Раніше Bloomberg повідомляв про придбання Binance контрольного пакету акцій проблемної платформи.

У листопаді 2022 року біржа зупила виведення коштів за низкою продуктів. Материнська компанія Gopax Streami є одним з найбільших кредиторів платформи Genesis Global Capital, яка оголосила про банкрутство.

У Binance відзначили, що прийом заявок на отримання підтримки в межах IRI все ще відкрито. Проєкти мають відповідати декільком критеріям, зокрема, мати:

  • потенціал для інновацій;
  • чітко сформульовану та життєздатну бізнес-модель;
  • фокус на управлінні ризиками.

Нагадаємо, Binance запустила IRI у листопаді та внесла до фонду $1 млрд у BUSD.

Генеральний менеджер компанії в Україні Кирило Хом’яков розповів ForkLog UA, що є “певна кількість” проєктів з України, які претендують на отримання підтримки від IRI:

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK