У Circle запустили Euro Coin у мережі Avalanche

У компанії Circle, яка виступає співемітентом стейблкоїну USDC, оголосили про запуск “стабільної монети” з прив’язкою до євро 1:1 під назвою Euro Coin (EUROC) у мережі Avalanche від Ava Labs.

Представники фірми зазначили, що в екосистемі Avalanche можна використовувати стейблкоїн для усіх видів фінансових операцій: зберігання, переказів, позик тощо. Розширення мереж, де використовується Euro Coin, це частина так званої мультічейн-стратегії, зауважили у Circle.

За словами віцепрезидента з розвитку бізнесу в Ava Labs Джона Нахаса, розробники блокчейну очікують на “чудові відгуки” з використання “стабільної монети”. Він вважає, що впровадження Euro Coin сприятиме масовому сприйняттю DeFi-сегмента.

Стейблкоїн з прив’язкою до євро Circle запустила у червні 2022 році на базі Ethereum.

“Коли ми презентували “стабільну монету”, ми хотіли, щоб будь-хто з доступом в інтернет мав можливість користуватися євро попри часові пояси та кордони”, — заявив віцепрезидент Circle Жуан Режинатто.

Цього року представники емітенту планують також інтегрувати Euro Coin у мережу Solana. 

Раніше генеральний директор Circle Джеремі Аллейр заявив про плани відкрити офіс у Франції для розширення можливостей компанії. За його словами, Париж стане центром розробки EUROC.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK