Visa оголосила про пошук програмістів для розробки криптопродуктів

Представники платіжної системи Visa шукають розробників програмного забезпечення для роботи над “впровадженням блокчейнів” та “платежів у стейблкоїнах».

Голова відділу цифрових активів корпорації Кай Шефілд заявив, що у компанії є “амбіційна дорожня карта криптовалютних продуктів” у межах якої відбувається процес найму.

Згідно з оголошенням, Visa шукає “досвідчених програмістів”, які мають необхідні навички для розробки серверних систем, а також захоплюються Web3-технологіями. Крім того, від кандидата вимагається знання мови програмування Solidity для написання смартконтрактів у мережі Ethereum.

Корпорація пропонує роботу в Лондоні з необхідністю відвідувати офіс 2-3 дні на тиждень.

Наприкінці 2022 року Visa оприлюднила результати дослідження стосовно того, як L2-рішення StarkNet можна налаштувати для автоматичних регулярних платежів у криптогаманцях.

У лютому 2023 року корпорація провела тестові платежі у стейблкоїнах USDC. За словами Шефілда, таким чином команда створює «м’язову пам’ять» навколо розрахунків, плануючи дозволити клієнтам конвертувати цифрові активи у фіат.

Нагадаємо, що колишній генеральний директор фінансової корпорації Visa Альфред Келлі заявляв, що блокчейн-технології можуть бути інтегровані в платіжні системи наступного покоління. 

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK