Coinbase запустила міжнародну біржу торгівлі криптодеривативами

Представники криптовалютної біржі Coinbase заявили про запуск міжнародної платформи з торгівлі ф’ючерсами на цифрові активи на тлі конфлікту з регуляторами США.

Проєкт отримав назву Coinbase International Exchange. Біржа пропонує користувачам торгівлю безстроковими ф’ючерсами на біткоїн та Ethereum. Платформа надаватиме клієнтам леверидж до 5х. Усі торговельні операції відбуватимуться у стейблкоїні USDC.

Користуватися сервісом можуть інституціональні клієнти за межами юрисдикції США, зазначили у компанії.

“Безстрокові ф’ючерсні контракти складають 75% від глобального обсягу криптовалютного трейдингу у 2022 році […] Створення біржі деривативів допоможе оновити фінансову систему”, — йдеться у пресрелізі.

Також у документі зазначили, що підприємство “співпрацює” з фінансовим регулятором Бермудських островів BMA.

У березні 2023 року Комісія з цінних паперів та бірж США (SEC) розпочала розслідування діяльності криптовалютної біржі Coinbase. Американський регулятор підозрює компанію у порушенні законів стосовно цінних паперів.

Згодом представники компанії подали зустрічний позов проти SEC.

У квітні CEO Coinbase Браян Армстронг попередив про імовірність зміни юрисдикції для ведення бізнесу через невизначеність у нормативному середовищі Сполучених Штатів.

Раніше у криптовалютній біржі заявили, що американці можуть зберегти мільярди доларів США, якщо будуть користуватися такими цифровими активами як біткоїн та Ethereum для здійснення міжнародних переказів.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK