FTX звернулася до політиків з вимогою повернути зроблені Бенкманом-Фрідом пожертви

Криптовалютна біржа FTX, що проходить процедуру банкрутства, оголосила про розсилання “конфіденційних листів” політикам та фондам, яким жертвував гроші засновник компанії Сем Бенкман-Фрід, з проханням повернути кошти.

Раніше зазначалося, що мова йде щонайменше про $93 млн політичних пожертв, зроблених з березня 2020 року по листопад 2022 року.

Бенефіціари мають повернути кошти до 28 лютого. Якщо вони цього не зроблять, команда, яка займається реструктуризацією FTX, залишає за собою право стягнути гроші через суд з відсотками.

Деякі організації, які отримали пов’язані з біржею кошти, уже вжили заходів для повернення грошей. У грудні Національний комітет Демократичної партії разом із декількома комітетами Сенату та Палати представників партії заявили, що відкладуть понад $1 млн грошей, що пов’язані з FTX, і повернуть їх за вказівкою юристів у справі про банкрутство, пише The Block.

Нагадаємо, у січні представники криптовалютної біржі розкрили у судових документах повний перелік кредиторів. Серед них — Apple, Google, Microsoft та Amazon.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK