Інституційні інвестори Bybit потроїли запаси ETH напередодні запуску ETF

Bybit, одна з трьох найбільших у світі криптобірж за обсягом торгів, опублікувала нове дослідження, яке показує, що інституційні інвестори збільшили свої запаси ETH напередодні запуску спотового Ethereum-ETF у США. Аналітики прогнозують, що цей ETF залучить від $8 до $12 млрд на американському та світовому ринках, що до кінця року приведе Ethereum до нових рекордних показників.

Згідно з останніми даними, частка інституційних інвесторів Bybit в ETH зросла майже втричі з моменту схвалення ETF 24 травня 2024 року — з 6,54% до поточного значення в 14,29%. Цей сплеск підкреслює зростаючу впевненість у майбутніх показниках Ethereum і очікуваний позитивний вплив запуску ETF.

Роздрібні інвестори Bybit також збільшили свої інвестиції в ETH, хоча і не так різко, як інституційні. Частка ETH зросла з 7,40% до 9,52%, що відображає обережну, але позитивну реакцію на схвалення ETF.

«Ethereum — це криптопродукт, який має популярність у такого традиційного капіталу, як BlackRock та Franklin Templeton, які тримають токенізовані засоби на платформі, — вважає Хао Ян, керівник відділу фінансових продуктів Bybit. — Враховуючи це, мережа Ethereum, схоже, може стати головним вибором інституціоналів. Маючи власну дохідність, токен ETH забезпечує можливість стейкінгу, і ми бачимо протоколи, що створюють цікаві деривативи на основі стабільної дохідності ETH. Так, наприклад, з’являються криптопримітиви, що імітують ті, що створені на базі казначейських облігацій США. Нарешті, оскільки частина ETH спалюється (відправляється на гаманець, з якого неможливо зняти кошти), актив може стати дефляційним, а це означає, що зі зростанням кількості мережевих ефектів актив стає дефіцитнішим».

Нагадаємо, у травні Bybit інтегрувала синтетичний долар USDe від Ethena Labs і випустила звіт про підтвердження резервів, демонструючи свою прихильність до прозорості та надійності.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK
Exit mobile version