Роберт Кійосакі закликав купувати біткоїн на тлі проблем американських банків

Бізнесмен та автор бестселера «Багатий тато, бідний тато» Роберт Кійосакі в черговий раз закликав інвестувати у золото, срібло та біткоїн.

На його думку, регулятори надрукують “більше фальшивих грошей” для порятунку “хворої економіки”.

Цю заяву Кійосакі опублікував на тлі закриття останніми днями двох великих американських банків — Silicon Valley Bank (SVB) і Signature Bank.

Вони перейшли під управління Федеральної корпорації із страхування депозитів (FDIC). Остання разом із Мінфіном та Федрезервом США випустили заяву, згідно з якою вкладники SVB і Signature Bank отримають доступ до всіх коштів в повному обсязі. 

Крім того, у ФРС оголосили про створення програми термінового фінансування банків. Для підтримки різних фінустанов, що можуть зіткнутися з проблемами, виділять $25 млрд.

Після відкриття основної торгової сесії в США котирування багатьох банків різко впали. Водночас ціна біткоїну почала стрімко зростати.

Нагадаємо, Кійосакі неодноразово закликав купувати першу криптовалюту. Він також вважає, що до 2025 року ціна біткоїну в доларах досягне $500 000 на тлі «гігантського краху» економіки.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK