Solana Labs презентувала плагін для чат-бота ChatGPT 

Розробники Solana Labs, які стоять за створенням однойменного блокчейну, створили плагін з відкритим початковим кодом для чат-бота від OpenAI — ChatGPT

Завдяки впровадженню плагіна нейромережа може отримати можливість перевіряти баланс криптовалютних гаманців на базі Solana, переказувати токени та навіть здійснювати покупку NFT.

“Розробники, які хочуть провести тести та представити свою версію, можуть подивитися код на GitHub», — запропонувала команда.

Втім, з повідомлення компанії залишилося незрозумілим, коли функцію імплементують у нейромережу ChatGPT. Водночас Solana Labs створила фонд на $1 млн для фінансування проєктів, які створюють ШІ-інструменти на базі їхньої мережі. 

У березні 2023 року в OpenAI оголосили про впровадження нових плагінів у нейромережу. Завдяки їм бот отримав доступ до інтернету, внаслідок чого може взаємодіяти зі сторонніми сайтами, а також шукати інформацію на онлайн-платформах.

Крім того, розробники популярної нейромережі заявили про запуск bug bounty програми для виявлення вразливостей та помилок у ChatGPT. OpenAI пообіцяла заплатити до $20 000 за виявлення недоліків у системі.

Нагадаємо, що Канада та низка країн почали дослідження можливих ризиків ChatGPT для конфіденційності користувачів.

ForkLog UA підготував адаптований переклад популярної статті Тіма Урбана The AI Revolution: The Road to Superintelligence, яку він опублікував ще у 2015 році:

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK