У MetaMask спростували чутки про стягування податків з транзакцій

У компанії ConsenSys, яка стоїть за розробкою криптовалютного гаманця MetaMask, спростували інформацію щодо стягування податків з транзакцій.

“Нам відомо про повідомлення, які поширюють неправдиву інформацію стосовно наших умов надання послуг. Ми хочемо прояснити: MetaMask не збирає податки з операцій з цифровими активами”, — заявили у ConsenSys.

Шквал критики з боку користувачів криптогаманець зазнав після того, як у мережі звернули увагу на розділ “Податки та збори” у документах фірми. Юзерів обурила фраза “компанія залишає за собою право утримувати податки у разі необхідності”.

Водночас деякі користувачі намагалися встати на бік компанії та усунути наслідки дезінформації.

“Усі сліпо поширюють новину про податковий збір MetaMask, але насправді не прочитали документ”, — наголосив moneyprintergobrrr.eth.

Розробникам довелося зробити офіційну заяву, аби покласти край подальшому розповсюдженню чуток. У компанії зазначили, що у розділі йшла мова про “продукти та платні сервіси”.

Раніше команда MetaMask запустила в Portfolio Dapp функцію Buy Crypto, яка передбачає купівлю криптовалют за фіатні гроші.

З грудня 2022 року користувачі криптогаманця втратили понад 5000 ETH ($10,4 млн на момент інциденту) через невідомий експлойт.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK