ЗМІ: Deutsche Bank, Santander та низка інших банків готові обслуговувати біткоїн-компанії

Низка банків, серед яких Santander, HSBC, Deutsche Bank, BankProv, Bridge Bank, Mercury, Multis і Series Financial, готові співпрацювати з криптовалютними компаніями.

Такі дані випливають з повідомлень співробітників Digital Currency Group (DCG), яка наразі намагається знайти нових банківських партнерів для портфельних компаній, пише CoinDesk.

Крім того, DCG звернулася до BlackRock, JPMorgan і Bank of America, а також Revolut у Великобританії, United Overseas Bank у Сінгапурі та Bank Leumi в Ізраїлі.

За даними видання, установи можуть бути готові відкривати рахунки для криптовалютних фірм, але встановлюватимуть певні обмеження.

Наразі багато компаній сектору та технологічних стартапів шукають нові банки для роботи на тлі нещодавнього краху одразу трьох великих гравців — Silvergate Bank, Signature Bank і Silicon Valley Bank (SVB).

Директорка зі стратегії Coinshares Мельтем Демірорс зазначила, що «всього за тиждень криптовалюти в США втратили всі банки». 

Нагадаємо, Silvergate та Signature вважалися дружніми до цифрових активів фінустановами. SVB був одним з найпопулярніших серед представників технологічного сектору США.

На тлі ситуації різко впали котирувань багатьох американських банків після відкриття основної торгової сесії в США 13 березня. Водночас ціна біткоїну та більшості криптовалют стрімко зросла.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK