Мільярдер Марк К’юбан заявив про переваги біткоїну перед золотом

Мільярдер та власник баскетбольного клубу Dallas Mavericks Марк К’юбан очікує подальшого падіння ціни біткоїну, щоб придбати ще більше першої криптовалюти. Про це він заявив в інтерв’ю Біллу Мару.

Мільярдер назвав власників золота «тупими». На його думку, цей актив не може бути страхуванням від інфляції, адже цінний метал не знаходиться у безпосередній власності людей.

«Якби все пішло до біса, а у вас був золотий злиток, як гадаєте, що б сталося? Хтось побив би вас або вбив і забрав би ваше золото. Це непотрібна річ», – зауважив К’юбан.

Натомість біткоїн виглядає більш надійною інвестицією для бізнесмена. За його словами, усе, чим володіє людина, цифрова транзакція, яка доводить право власності.

На момент написання ціна цифрового золота дорівнює $16 864, згідно з CoinGecko. У 2021 році вартість цифрового золота сягала історичної позначки у $69 000.

Нагадаємо, що засновник Galaxy Digital Майк Новограц вважає, що перша криптовалюта торгуватиметься на рівні $500 000, але це станеться не раніше, ніж за п’ять років. На думку колишнього CEO BitMEX Артура Хеєса, ціна біткоїну вже досягла дна.

Читайте біткоїн-новини ForkLog у нашому Telegram — новини криптовалют, курси та аналітика.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK