СЕО Coinbase заявив про “хрестовий похід” SEC проти криптоіндустрії

Американські регулятори і Конгрес вже дійшли консенсусу щодо необхідності чітких норм для криптоіндустрії, тоді як лише Комісія з цінних паперів і бірж (SEC) дотримується іншого підходу. Про це заявив голова біржі Coinbase Браян Армстронг у розмові з CNBC.

“SEC тут трохи виділяється. Це свого роду якийсь самотній хрестовий похід голови [Комісії] Гері Генслером. Він з якоїсь причини дотримується недружніх до цифрових активів поглядів”, — сказав Армстронг.

На його думку, поточне протистояння з SEC може усунути брак ясності щодо законності тих чи інших аспектів діяльності.

“Я не думаю, що [Генслер] намагається регулювати галузь настільки, наскільки намагається її обмежити. Він ініціював кілька судових позовів […], які дають Coinbase можливість домогтися тієї [нормативної] ясності в судах. На нашу думку, це дійсно принесе користь криптоіндустрії”, – пояснив Армстронг.

Раніше очільник Coinbase казав, що дії SEC залишать США позаду інших країн, та припускав, що біржа може покинути юрисдикцію на тлі невизначеності в регулюванні. Як потенційний стратегічний хаб компанія розглядає Об’єднані Арабські Емірати.

У квітні Coinbase подала позов до федерального суду з проханням змусити SEC внести ясність щодо правил роботи криптоіндустрії.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK