У Coinbase заявили про потенціал ОАЕ стати “стратегічним хабом” для компанії

Представники криптовалютної біржі Coinbase назвали Об’єднані Арабські Емірати (ОАЕ) потенційним стратегічним хабом для компанії з огляду на подальшу міжнародну експансію. Цю заяву команда зробила на тлі проблем з регуляторами США.

У блозі платформи зазначається, що наразі деякі члени команди, зокрема її CEO Браян Армстронг, знаходяться у Дубаї для зустрічі з місцевими політиками, можливими партнерами та клієнтами.

“ОАЕ виконує роль стратегічного мосту між Азією та Європою — вдома нашими ключовими міжнародними регіонами” — зазначили у Coinbase.

Також у компанії заявили, що держава швидко стала центром Web3-інновацій.

“Три регуляторні органи в регіоні випустили так звані крипторегламенти. Вони спрямовані на забезпечення дружньої бізнес-атмосфери, захист прав споживачів, дотримання AML-законів та захист лідерства ОАЕ як “центру четвертої індустріальної революції”, — наголошується у блозі.

Крім того, Браян Армстронг виступить з доповіддю для відвідувачів Dubai Fintech Summit. У своєму Twitter-акаунті він заявив, що насолоджується візитом: 

“Велика заслуга ОАЕ у тому, що вони думають про криптовалютний сектор наперед. Місцевий регулятор створив зрозумілу нормативно-правову базу”.

У Coinbase зазначили, що співпрацюють з ADGM над отриманням ліцензії на діяльність біржі з торгівлі криптодеривативами Coinbase International Exchange. Платформа запрацювала 2 травня 2023 року.

У квітні Армстронг попередив про імовірність зміни юрисдикції для ведення бізнесу через невизначеність у нормативному середовищі Сполучених Штатів.

Нагадаємо, у березні 2023 року SEC розпочала розслідування діяльності криптовалютної біржі Coinbase. Американський регулятор підозрює компанію у порушенні законів стосовно цінних паперів.

Згодом представники компанії подали зустрічний позов проти Комісії.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK