У першому кварталі 2023 року ціна utility-токена Bitget зросла на 120%

Біржа криптодеривативів Bitget опублікувала звіт за перший квартал 2023 року. За цей час торгові обсяги платформи збільшились на 27%, а ціна utility-токену екосистеми зросла на 120%. Про це повідомляється у блозі Bitget.

Головними досягненнями криптобіржі в Q1 2023 у порівнянні з минулим кварталом стали:

  • сайт відвідало 33,1 млн людей — на 35% більше;
  • користувачі досягли сумарного обсягу торгівлі ф’ючерсами $658 мільярдів — на 27% більше;
  • токен BGB подорожчав до історичного максимуму — на 120% за три місяці. Ціна на піку досягла $0,478, а кількість власників зросла на 146% до 229 732 осіб;
  • Bitget розширила штат на 30% до 1300 співробітників і відкрила ще кілька сотень вакансій;
  • кількість підписників біржі у соцмережах зросла на 181% і досягла 1 млн.

У цей період Bitget запустила три нові продукти: індексні ф’ючерси, Fund Custody Service для зберігання коштів на виділених гаманцях та копітрейдинг на спотовому ринку. Останній допоміг залучити 100 тисяч нових користувачів, які за два місяці заробили $41 млн.

Відповідно до останнього аудиту Proof-of-Reserve, коефіцієнт резервів Bitget зріс з 224% у грудні 2022 року до 246% у квітні 2023 року. Відновлення ціни біткоїну дозволило збільшити страховий фонд із $300 млн до $380 млн.

Криптобіржа стала власником контрольного пакету акцій гаманця BitKeep і уклала партнерства з DeFi-проєктами та провайдерами блокчейн-даних на кшталт Nansen та Coin360. Також платформа відновила співпрацю з ФК «Ювентус» та почала спонсорувати жіночу команду клубу.

Bitget — криптовалютна біржа з ​​підтримкою спотової та ф’ючерсної торгівлі, копітрейдингу, P2P- та OTC-угод. Площадка розвиває концепцію соціальної торгівлі з власним сервісом для публікації торгових ідей Bitget Insights та копітрейдингом на ф’ючерсному та спотовому ринках. Біржа обслуговує понад вісім мільйонів користувачів з усього світу.

Раніше Bitget запустила нову реферальну програму. Біржа нараховуватиме до 9000 USDT за запрошення друзів.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK