ЗМІ дізналися про спроби Binance.US знайти банківського партнера

Американський підрозділ криптовалютної біржі Binance намагається знайти банківського партнера. Про це з посиланням на знайомі з ситуацією джерела пише The Wall Street Journal.

Шукати новий банк Binance.US довелося на тлі краху Signature та Silvergate, в яких біржа тримала доларові депозити клієнтів.

За даними WSJ, компанія безуспішно намагалася налагодити відносини з Cross River Bank і Customers Bancorp. Втім, фінустанови наразі занепокоєні регулятивними ризиками.

«Ми працюємо з кількома американськими банківськими та платіжними провайдерами та продовжуємо залучати нових партнерів, оновлюючи наші внутрішні системи, щоб створити більш стабільну фіатну платформу та пропонувати додаткові послуги», — сказав представник Binance.US.

За словами знайомих із ситуацією джерел, біржа використовує принаймні одного посередника для зберігання коштів. Це може уповільнювати процес переміщення коштів, зазначає видання.

Нагадаємо, у березні Комісія з торгівлі товарними ф’ючерсами США (CFTC) подала до суду на Binance та очільника компанії Чанпена Чжао за нібито порушення правил торгівлі.

Згодом проти біржі подали колективний позов на $1 млрд.

Читайте ForkLog UA в соціальних мережах

Знайшли помилку в тексті? Виділіть її та натисніть CTRL+ENTER

Матеріали за темою

Ми використовуємо файли cookie для покращення якості роботи.

Користуючись сайтом, ви погоджуєтесь з Політикою приватності.

OK